Kunskapsgallerian

Campus by Eatery – Kunskapsgallerian

Gänget bakom Campus by Eatery har sedan starten för mer än 20 år sedan blivit en av landets ledande aktörer när det gäller att laga och servera mat till elever i alla åldrar. I koncernen finns även Canteen by Incontro som levererar mat till förskolor och skolor. Campus by Eatery ingår i Eatery Sverige AB som även driver restaurang- och konferensanläggningar – läs mer om denna del av verksamheten på www.eatery.se.

 

VI VILL UTVECKLA MATEN I NÄRA SAMARBETE MED ER

Vi har genom åren utvecklats tillsammans med våra kunder och känner väl till utmaningen att laga god och näringsrik mat till ett lågt pris. Vi vet hur viktigt det är att optimera resursförbrukning, både med tanke på miljön och av ekonomiska skäl. Genom att kombinera ett gott hantverk, aktuell forskning och rön inom näringslära med en kontinuerlig utvärdering och dialog mer er, hittar vi förhoppningsvis ett sätt att skapa långsiktig relation med fokus på kvalitet.

VÅRT LÖFTE TILL ER

Ni som är kunder hos oss kan lita på att vi:

  • Följer den måltidspolicy vi tar fram tillsammans med skolorna samt de riktlinjer som skolverket, livsmedelsverket och kommunen har kring maten
  • Tillagar maten med råvaror av hög kvalitet från utvärderade och godkända leverantörer
  • Enbart har KRAV certifierade kök och att all fisk som serveras är MSC-märkt
  • Näringsberäknar alla rätter och garanterar att det följer SNRs fastställda rekommendationer
  • Har välutbildad personal där köket leds av en köksmästare med erfarenhet från både ”fine dining” och storkök
  • Värnar om schyssta villkor för våra anställda